Over

????????????????????????????????????

In januari 2016 besloot ik een nieuw project te starten: het bouwen van een blog.

Ik schrijf graag, maar alleen  voor jezelf schrijven is niet echt motiverend. Af en toe lukt lukt het me om een stuk gepubliceerd te krijgen (Volkskrant, het AOB-blad), maar lang niet al mijn stukken zijn geschikt voor een groot medium.

Het is mijn bedoeling met enige regelmaat stukjes te schrijven waarin ik observeer, commentaar lever of vertel over wat me bezighoudt.

Er is niet een enkele noemer te vinden waaronder alles kan worden geschaard. Ik heb een brede interesse op het gebied van taal en literatuur, onderwijs gaat mij zeer aan het hart en ik kijk graag mooie series op DVD.
Wellicht zal ik ook vaak stilstaan bij mijn woonomgeving: sinds kort hebben we onze verwaarloosde tuin veranderd in een buitenkamer waarin ik heel graag vertoef.
Als verwoed bridger zal ik het niet kunnen laten ook hierover regelmatig een bericht te plaatsen.

DSC_0174

Waarom een blog?
Ik twitter niet en ben van Facebook afgegaan. Als Twitter snel en druk kletsen is, en Facebook gezellig babbelen, dan is bloggen volgens deze analogie een goed gesprek. Ik houd ervan af en toe de diepte in te gaan.

Mijn ambitie is beperkt: als ik een kleine groep mensen kan bereiken die af en toe geamuseerd of geïnteresseerd mijn stukjes leest ben ik tevreden.

 

Martin Minnema

minnema55@gmail.com


De foto op de homepage is van een glas-in-loodraampje dat ik zomer 2018 gemaakt heb tijdens een workshop op Terschelling. De begeleider van de workshop maakte het ontwerp op mijn verzoek. Het is een gestileerde letter M met art-deco kenmerken.