Humor

Er worden nieuwe regels geïmplementeerd (“afspraken” zoals, ze ook wel genoemd worden). In deze crisis grijpen regelneefjes hun kans.
In het winkelcentrum is een ingewikkeld systeem van hekken en pijlen op de grond opgezet om ervoor te zorgen dat de mensenstromen zich niet tegen elkaar in bewegen.

Een meneer heeft het niet helemaal begrepen en wordt staande gehouden door een beveiliger. Je zou denken dat deze handhaver het tot zijn taak zou rekenen verwarde klanten even  te laten zien wat de bedoeling is, maar deze gemankeerde BOA vindt het nodig de man een lesje te leren. Hij moet terug om de route daarna goed af te leggen.

“Ben je nou helemaal belazerd”, riposteerde de klant. “Van mij kan je een coronaklap voor je harses krijgen!”

Zo had het moeten gaan, maar ja, niet iedereen is zo goed in het bedenken van snedig geformuleerde tegenwerpingen als ik. Achteraf.

De arme man keerde zich gedwee om en verliet het winkelcentrum, dat dan weer wel.

Ik heb al een paar grappen gehoord over de crisis, ik vind het een goed teken als mensen in staat blijken de humor overeind te houden.

In Argus, het vermakelijke blaadje dat wordt volgeschreven door oud-journalisten die er geen genoeg van kunnen krijgen, vond ik een mooie bloemlezing.

Ik heb er een paar verzameld:

 

Op sociale media komt ook heel veel langs,  we zitten niet op facebook, maar dit filmpje wil ik toch graag delen:

 

 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *