Politicus van het jaar

Ik zal er geen gewoonte van maken, maar kan het niet laten deze prachtige column van Bert Wagendorp op mijn blog te zetten.
Niet iedereen leest de Volkskrant.

Ik kan het niet mooier verwoorden dan hij, maar zal niet teveel aandacht geven aan dit onderwerp, indachtig laatste alinea van dit geweldige stuk.
Door omstandigheden verkeer ik de laatste tijd regelmatig in het gezelschap van een notoire PVV-stemmer, ik ben in de verleiding hem deze column te sturen.
Er wordt echter al teveel via internet gecommuniceerd, ik zal weer in den lijve met hem in debat gaan, de enige kleine bijdrage die een individu in deze barre tijden aan onze in gevaar verkerende democratie kan leveren.

column-wagendorp-1

 

En dan voor de goede orde deze nog maar een keer, een beeld kan net zo sterk zijn als een betoog.

Grote bek

1 reactie

  1. Ik denk dat elke PVV stemmer die, door een gekke speling van het lot, op één of andere manier deze volkskrant column begint te lezen, al heel snel afhaakt bij de woorden ‘pluriformiteit’, ‘rationele’ en ‘nuance’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.