Tegeltjes

Niet lang geleden werd ons huis getaxeerd. In de omschrijving stond dat de badkamer enigszins gedateerd was. Dat kon wel kloppen, we hadden er niets meer aan veranderd sinds de oplevering.

Onze badkamer is niet groot, heeft geen raam en bevatte een ligbad waar niemand gebruik van maakte.  Het ventilatiesysteem werkte niet goed, de waterdamp van de douche werd niet goed weggezogen omdat de ventilatieopening te ver weg zat. Hierdoor ontstond ontsierende zwarte schimmel op het plafond.
De douche had een gordijn, dat akelig aanvoelde als je het aanraakte. Dat gebeurde heel vaak omdat de afmeting van de douche geschikt was voor mensen van pygmeeformaat. Er liep ook voortdurend water langs het gordijn naar beneden, dat een plas vormde voor de douchebak.

 

Het werd dus tijd voor een make-over. (Zo, kan ik dat woord ook eens gebruiken).

We wonnen advies in bij onze vaste interieurarchitect (een ander zou hem klusjesman noemen), die met een goed plan kwam.
Het bad ging eruit, de douche zou er een van het inlooptype worden, het plafond werd verlaagd en er zou een nieuw wastafelmeubel komen. Er kwam ook een zwevend toilet en een designradiator.

Afgelopen week is Ben Gort bij ons bezig geweest, het resultaat is spectaculair.

De pièce de résistance wordt gevormd door de geraffineerde plaatsing van een klein aantal gekleurde tegeltjes, een idee van Greet.

Ik kan onze bevriende binnenhuisarchitect/klusjesman van harte aanbevelen!

Dit is zijn website. 

 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *