Koningsdag 2021

De vlag gaat niet uit vandaag. Ik ben een republikein met ernstige bedenkingen tegen erfelijke troonopvolging. In de Middeleeuwen wist men niet beter, nu wel.

Ik heb wel een vlag, heb er zelfs een speciale houder voor gemonteerd aan de buitengevel. Op 4 en 5 mei zal hij wapperen.

Toen Willem Alexander nog een klein jongetje was besloten wij in het huwelijk te treden, ons niet realiserend dat we daarvoor de dag van zijn verjaardag hadden uitgekozen.
Vandaag was het dus zijn feest, en waren wij 31 jaar getrouwd. Normaal gesproken is dit een goede aanleiding om met de familie uit eten te gaan, maar Covid stak er voor de tweede keer een stokje voor. We halen het nog wel in.
Ik hoefde niet de keuken in, want er werd Indiaas eten bezorgd. (Op de foto wat ervan over is).

 

Ik had wel voor de gelegenheid een appeltaart gebakken,  het ziet er naar uit dat we die met z’n tweeën soldaat moeten maken.

 

 

 

 

Bij feest horen bloemen, een bos tulpen van de bruidegom voor zijn bruid en een indrukwekkende creatie van Bloomon, die onze zoon ons zond.

 

 

Tot slot: een prachtig bericht voor mijn vriend Siebe, het heeft zijne Majesteit behaagd hem met een lintje te vereren. Ik moet nog uitzoeken welke aanspreektitel ik vanaf nu voor hem moet hanteren.

 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.